• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de eerste sidebar
  • Spring naar de voettekst

Varkensbedrijf.beVarkensbedrijf.be

  • Nieuws
  • Diergezondheid
  • Huisvesting
  • Fokkerij
  • Mest
  • Varkensvoer
  • Wet en regelgeving
  • Vakpartners
    • AHV Benelux
    • Ceva
    • Hipra
    • KWS Benelux
    • MSD
    • Trouw Nutrition
    • Zoetis
  • Abonneren & meer
    • Abonneren
    • Herabonneren
    • Adverteren
    • Contact
    • Inschrijven nieuwsbrief
  • icon

VLAM daagt chefs Jong Keukengeweld uit meer te doen met varkensvlees

Beurs 13 november 2019

VLAM trakteert tijdens Horeca Expo, 17 – 21 november in Flanders Expo Gent op de Lekker van bij ons-stand, nummer 8314 in hal 8, de horecaprofessional op heerlijke hapjes van bij ons met rund- en varkensvlees.

VLAM wil de chefs ook actief inspireren en organiseert in de demonstratiekeuken van Horeca Expo workshops en wedstrijden met de vis van het jaar, kazen van bij ons en varkensvlees.

Maandag 18/11/2019, 13u30 – 17u30

Finale Viskok van het jaar 2020

Op maandag 18 november van 13u30 tot 17u30 vindt de finale van Viskok van het jaar 2020 plaats in de demonstratiekeuken van Horeca Expo in Flanders Expo Gent. Vijf finalisten strijden er om de titel van Viskok van het jaar. Om te winnen moeten ze de jury verbluffen met hun recept met de vis van het jaar, de wijting.

Dinsdag 19/11/2019, 15u30 – 16u30

Jan Audenaert van D’Oude Pastorie verrast met Kazen van bij ons

Kazen van bij ons zijn heerlijke, lokale producten met zeer uiteenlopende karakters. Door hun lokale karakter en uiteenlopende smakenpallet raken klanten er steeds meer door gecharmeerd en men kan er culinair heel wat kanten mee uit. Om horecaprofessionals te inspireren met de verrassende mogelijkheden van Kazen van bij ons, nodigde VLAM sterrenchef Jan Audenaert van d’Oude Pastorie uit om aan de slag te gaan met enkele kazen van eigen bodem.

Op dinsdag 19 november van 15u30 tot 16u30 trakteert sterrenchef Jan Audenaert van d’Oude Pastorie het publiek op verrassende gerechten met kazen van bij ons. Sabine Goethals is gastvrouw van dit event en helpt u te ontdekken waarom Kazen van bij ons een absolute must zijn op de menukaart. Plaats van afspraak is de demonstratiekeuken van Horeca Expo.

Woensdag 20/11/2019, 11u30 – 12u30

Jong Keukengeweld gaat de strijd aan tegen food waste tijdens spannende battle

Duurzaamheid en milieu winnen steeds meer aan belang en ook VLAM werkt hier bewust rond. Om horecaprofessionals te inspireren bewuster om te gaan met voedselverspilling, daagt VLAM vier chefs van Jong Keukengeweld uit om meer te doen met varkensvlees.

Benieuwd welke Jong Keukengeweld-chef het beste kan overtuigen met zijn no food wastegerecht met varkensvlees? De strijd wordt gevoerd op woensdag 20 november in de demonstratiekeuken van Horeca Expo in Gent, en wordt in goede banen geleid door Peter Van Asbroeck. Vier Jong Keukengeweld-chefs nemen het live tegen elkaar op: Francesca Sterckx (Mistinguett), Davy Devlieghere (Bistro Julien), Stijn Audenaert (Restaurant VOS) en Bart Gils (Resto Signatuur). Volg hun spannende battle op woensdag 20 november van 11u30 tot 12u30 en proef zelf hoe lekker een buitengewoon stukje varkensvlees kan zijn.

Bron: naar VLAM – 12 november 2019

Deel dit artikel

Primaire Sidebar

Recent nieuwsPartner nieuws
enquete
8 feb

Vul de enquête in en win een mand vol heerlijke streekproducten

Varkenshouder Lies
7 feb

Varkenshoudster Lies Bernaerts streeft naar optimaal stalklimaat

ForFarmers UK en 2Agriculture zien af van joint venture
7 feb

ForFarmers UK en 2Agriculture zien af van voorgestelde joint venture

Spuiwater
7 feb

Laatste kans om u aan te melden voor de infomiddag spuiwater

Succesvol biggen bijvoeren in de kraamstal: zo doe je dat!
7 feb

Succesvol biggen bijvoeren in de kraamstal: zo doe je dat

Toon meer

Themapagina's

Maak uw keuze:

Dierengezondheid

Huisvesting

Fokkerij

Mest

Varkensvoer

Wet en regelgeving

Toon meer

Footer

Onze vakpartners

logo msd
CEVA
KWS melkveebedrijf
Zoetis
AHV
  • Abonneren
  • Contact
  • Nieuwsbrief
Varkensbedrijf.nl

Copyright © 2023 Prosu Media Producties | Privacy | Algemene voorwaarden | Disclaimer

  • Nieuws
  • Diergezondheid
  • Fokkerij
  • Huisvesting
  • Mest
  • Varkensvoer
  • Wet en regelgeving
  • Vakpartners
    • AHV Benelux
    • Ceva
    • Hipra
    • KWS Benelux
    • MSD
    • Zoetis
  • Abonneren & meer
    • Abonneren
    • Herabonneren
    • Adverteren
    • Contact
    • Inschrijven nieuwsbrief
  • Trouw Nutrition
  • Webinar: Grip op darmgezondheid
  • Hittestress varkens
  • Trilbiggen
  • Opfokzeugen
  • Bedankt voor uw deelname aan het webinar ‘Grip op darmgezondheid’!
  • Heeft u het webinar ‘Grip op darmgezondheid’ gemist?
  • Danbred
  • Asbestsanering
  • Sanering varkenshouderijen
  • SDE-subsidie
  • Bietenpulp
  • Mengvoer
  • Vleesvarkens
  • Evenementen
  • Kalender
  • Staartbijten
  • Varkensprijzen
  • Drinksysteem varkens
  • MRSA
  • Wanneer vaccineert u het liefst?
  • Hygiënesluis varkenshouderij
  • Luchtwassers
Varkensbedrijf maakt gebruik van cookies
Deze site maakt gebruik van cookies. Door op "AKKOORD" te drukken, gaat u akkoord met alle cookies. Pas uw voorkeuren aan bij instellingen als u de cookies niet (allemaal) wilt accepteren.

Zelf instellenAKKOORD
Privacy & Cookies

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Noodzakelijk
Altijd ingeschakeld

Analytics

Analytical cookies worden gebruikt om te begrijpen hoe gebruikers om gaan met de website. Deze cookies helpen bij het verstrekken van informatie over het aantal bezoekers, het bouncepercentage etc.

Advertenties

Door middel van deze cookies kunnen wij profielen en doelgroepen opbouwen van onze gebruikers zodat wij de inhoud van onze websites en apps, zoals video's en advertenties, kunnen afstemmen op de gebruiker en de content. Deze herkenning vindt plaats op bedrijfsniveau. Er worden geen persoonsgegevens verzameld.

Social media

Deze cookies kunnen worden gebruikt door de verschillende sociale media functies die we op onze website hebben geplaatst. Dit om jou in staat te stellen onze inhoud met uw vrienden en netwerken te delen. Ze bouwen een profiel van jouw interesses op. Dit kan van invloed zijn op de inhoud en berichten die je op social media ziet. Als je deze cookies niet toestaat kun je de sociale mediaknoppen wellicht niet zien of gebruiken. Deze cookies maken het ook mogelijk om embeds van YouTube, LinkedIn, Facebook, Instagram etc. te tonen in artikelen

Opslaan en accepteren